11.

novembris

2022

Zinātnes un izglītības inovāciju centrs aicina 1.- 4. klašu skolēnus uz nodarbībām Latvijas valsts svētku noskaņās

Dalīties:

No 11. līdz 17. novembrim Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes Zinātnes un izglītības inovāciju centrs (ZIIC) aicina 1.- 4. klašu skolēnus uz divu veidu nodarbībām – Izglītības tehnoloģiju rīki un Dabaszinību eksperimenti – Latvijas valsts svētku tematikā, lai veicinātu patriotisku svētku noskaņu, kā arī domās un darbos būtu kopā ar Latviju.

Nodarbībā “Izglītības tehnoloģiju rīki” skolēni izstrādās elektronisko kartīti patriotiskās noskaņās, apgūstot elektronikas elementus, piemēram, panākot iedegtu gaismas diodi. Savukārt nodarbībā “Dabaszinību eksperimenti” skolēni izveidos savu svētku lidaparātu ar specifisku palaišanas sistēmu, ar kuras palīdzību varēs nosūtīt savus novēlējumus Latvijai un iedzīvotājiem. Abu nodarbību kopīgais elements ir sava svētku dekora - optiskās ilūzijas jeb kustīgu attēlu - mehānisma izveide.

Nodarbības tiek īstenotas Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes Zinātnes un izglītības inovāciju centra Tehnoloģiju koprades telpā, Autoru ielā 4/6.

Dalības maksa vienā nodarbībā ir 5,00 eiro (ieskaitot PVN) no skolēna.


Pieteikt klasi iespējams elektroniski, aizpildot anketu un rezervējot vēlamo nodarbības laiku https://form.jotform.com/223072603115342

Atgriešanās atpakaļ