6.

decembris

2022

Trīs dienu apmācības ekoskolu, jauniešu centru un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem

Dalīties:

2022. gada noslēdzošajā mēnesī Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) piedāvā jauniešiem un darbā ar jaunatni iesaistītajiem izmantot valsts un starptautiska līmeņa iespējas – klātienes mācību kursus, projektu darbnīcas un pasākumus, kā arī izglītojošas tiešsaistes aktivitātes. Visām aktivitātēm nepieciešama iepriekšēja reģistrācija.

Ekoskolu, jauniešu centru un nevalstisko organizāciju pārstāvji, kuriem ir interese realizēt “Erasmus+” un “Eiropas Solidaritātes korpuss” jaunatnes jomas projektus vides un ilgtspējas tematikā, kā arī īstenot videi draudzīgu pieeju projektos, aicināti piedalīties trīs dienu mācībās. Tās norisināsies no 6. līdz 8. decembrim Siguldā. Pieteikšanās līdz 25. novembrim (ieskaitot), aizpildot elektronisku anketu.

 

Seko līdzi JSPA jaunatnes jomas aktualitātēm
JSPA regulāri papildina informāciju par vietēja un starptautiska mēroga mācībām un citām pilnveidošanās iespējām, aktuālos jaunumus publicējot tīmekļa vietnē jaunatne.gov.lv. Interesenti aicināti aktuālajai informācijai sekot līdzi informācijai mājaslapā, vai arī izmantot iespēju pieteikties jaunumu saņemšanai e-pastā.

Atgriešanās atpakaļ