Izdevniecība "Skolas Vārds" sveic jauno mācību līdzekļu autorus

23.10.2023
Dalīties:
Neizsakāmi liels prieks, milzīgs gandarījums un pateicība par kopā noieto jaudīgo un pieredzes bagāto ceļu. Pirms gada kopā ar drosmīgām, viedām un sirdsgudrām skolotājām uzsākām jaunu mācību līdzekļu izstrādi. Pirms gada mēs sākām no baltas lapas. Šādos brīžos, kad Tu sāc no baltas lapas, pats galvenais ir drosme. Drosme pieņemt lēmumu, pat nezinot, kur tas Tevi aizvedīs, kāds būs ceļš un kāds būs rezultāts. Tevi pavada ticība sev un savai komandai, cilvēkiem ar ko kopā šo ceļu ej. Ticība, ka jūs kopā  spēsiet to izdarīt. Katra no skolotājām un izdevniecības “Skolas Vārds” komanda kopā pieņēmām šo drosmīgo lēmumu.

Un te mēs esam – ar bagātīgu mācību līdzekļu klāstu, piedzīvotu jaudīgu un pieredzes bagātu gadu. Paldies katrai no skolotājām par drosmi pieņemt lēmumu piedalīties jaunu mācību līdzekļu radīšanā. Paldies, ka uzticējāties. Mēs kopā esam pierādījuši, ka varam un mums izdodas! Esam ceļa sākumā. Turpinājums sekos…


Pateicībā par drosmi, degsmi, darbu un atbalstu!
 

Šajā gadā Izdevniecība Skolas Vārds ir izdevusi:

► Kuldīgas centra vidusskolas skolotājas Ilzes Klints sagatavoto mācību līdzekli "Fizika 8. klasei. Skolotāja grāmata".
► Kuldīgas centra vidusskolas skolotājas Ilzes Klints un Gintas Jasinskas sagatavoto mācību līdzekli "Inženierzinības 7. klasei. Skolotāja grāmata".

► Autoru kolektīva (Rīgas 9. vidusskolas skolotāja Annija Vilnīte, Valmieras 2. vidusskolas skolotājas Linda Ādamsone un Sanita Eglīte, Aizupes pamatskolas skolotāja Ilga Brigmane-Briģe) sagatavoto mācību līdzekli "Matemātika 1. klasei I daļa. Skolēna grāmata, darba burtnīca, skolotāja rokasgrāmata".


Zūru pamatskolas skolotājas Ievas Mickus sagatavoto mācību līdzekli "Dizains un tehnoloģijas 1.-3. klasei. Darba burtnīca un skolotāja rokasgrāmata".


► Rīgas 72. vidusskolas skolotājas Annijas Bergmanes sagatavoto mācību līdzekli "Sociālās zinības 1.-3. klasei. Darba burtnīcas un skolotāja rokasgrāmata".



► Autoru kolektīva (Ķekavas vidusskolas skolotāja Sanda Isačonoka-Atopkina, Ikšķiles vidusskolas skolotāja Signe Ungure, Rīgas 9. vidusskolas skolotāja Annija Vilnīte) sagatavoto mācību līdzekli "Dabaszinības 1. klasei. Skolēna grāmata, darba burtnīca, skolotāja grāmata".

► Mūzikas skolotāju Antras Balgalves un Santas Kalniņas sagatavoto mācību līdzekli "Mūzika 1. klasei. Skolēna grāmata, darba burtnīca, skolotāja grāmata".





Foto: Edgars Pogožeļskis
Atgriešanās atpakaļ