15.

septembris

2022

"Iedvesmas stāstu forums"

Dalīties:
Lai veicinātu jauniešu interesi par uzņēmējdarbību, Vidzemes Augstskola (ViA) 15.septembrī organizē bezmaksas pasākumu jauniešiem "Iedvesmas stāstu forums",  informēja platformas "Visas iespējas" vadītāja Anna Kanepone. Pasākums norisināsies plkst.17 Valmieras biznesa inkubatorā programmas "Vidzemes inovāciju programma studentiem" ietvaros, nodrošinot dalībniekiem iespēju pievienoties arī attālināti.
Dalībniekiem būs iespēja dzirdēt jauno uzņēmēju personīgos stāstus, kā arī uzdot sev interesējošus jautājumus trīs dažādiem uzņēmējiem - uzņēmuma "For My Plants" līdzdibinātājai Liānai Kažmerei, uzņēmuma "Aplusb.design" līdzdibinātājai Ilzei Tigulei un uzņēmumu "Aerodium Technologies" un "Cube" līdzdibinātājam Ingusam Augstkalnam.
Uzņēmēji dalīsies gan ar saviem pieredzes stāstiem, gan vērtīgākajām atziņām un kļūdām, kas pieļautas attīstot savas biznesa idejas. Jaunie uzņēmēji atklās arī savu "veiksmes formulu", kas palīdzējusi grūtībās nepadoties un turpināt virzīties pretī nospraustajiem mērķiem.
Programma "Vidzemes inovāciju programma studentiem" ir atvērta līdz 2023.gada 31.oktobrim ar mērķi nodrošināt kompleksu atbalsta programmu jauniešiem, kuri būs gatavi risināt uzņēmumu dotos izaicinājumus vai darboties pie savas inovatīvās biznesa idejas attīstīšanas.
Darbojoties programmā, jaunieši varēs saņemt stipendijas un grantus idejas attīstībai, savukārt, labākajām komandām un individuālajiem dalībniekiem būs iespēja saņemt arī naudas balvu. Šī programma ir atvērta jebkuram studentam, vidusskolu pēdējo klašu vai tehnikuma audzēknim, jo darbs pārsvarā tiks plānots starpdisciplinārās komandās, kurās katram būs iespēja atrast savu lomu.
Avots: Platforma "Visas iespējas"
Atgriešanās atpakaļ